İstanbul Mobilya Fuarındayız

08-05-2023 11:59
İstanbul Mobilya Fuarındayız

Bismot, 25-31 Ocak 2022 tarihleri arası düzenlenecek olan İstanbul mobilya fuarında özel fuar standı ile ziyaretçileri ağırlayacak.

Son iki yıldır pandemi etkileri ile ertelenen Tüyap ve Mos fuar organizasyonları bu yıl İstanbul Mobilya Fuarı adı ile tek bir çatı altında yurt içinden ve dünyadan ziyaretçilere beş gün boyunca açık olacak. Yoğun ilgi beklenen bu yılki organizasyon tüm dünyadan mobilya alıcıları ve satıcılarını buluşturacak.

Bismot satış ekibi  ve yönetimi ziyaretçilerimizi yeni ürünlerimiz hakkında bilgilendirmek üzere fuar merkezinde hazır bulunacak.

Konumumuz: İMOB yeni adıyla İstanbul Mobilya Fuarı 2.Hall Stand No:223 Bismot

(Atatürk Havalimanı Yanı)

Online biletinizi buradan alabilirsiniz.

25 – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenecek Türk fuarcılık tarihinin en büyük fuarı IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı, mobilya sektörünü Türkiye’de ilk kez iki ayrı fuar merkezinde buluşturacak. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği, Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Mos Fuarcılık A.Ş. iş birliğiyle toplam 25 salonda gerçekleşecek fuara 6 kıtadan olmak üzere 150’den fazla ülkeden on binlerce sektör profesyonelinin katılması bekleniyor.

İlklerle Dolu Dev Buluşma
Sektörün ilklerle dolu, en büyük buluşması olan IIFF 2022, Türk mobilyalarının üretim, kalite ve tasarım gücünü dünyaya gösterecek. Fuarda, toplam 25 salonda modern, modüler lüks mobilyalardan bebek, çocuk ve genç mobilyalarına ofis, okul ve eğitim ve bahçe mobilyalarına kadar çok sayıda kategoride binlerce ürün çeşidi ile yatak, baza ve aksesuar malzemeleri gibi mobilyanın alanına giren tüm ürünlerle Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının yön verdiği yeni nesil kumaşlardaki son trendler sergilenecek. Ziyaretçiler, İstanbul Fuar Merkezinde Modern-Modüler, Yatak-Baza, Bahçe Mobilyaları, Ofis-Okul Mobilyaları, Aksesuar ve Kumaş kategorilerinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde ise Modern-Modüler Mobilyalar, Lüks Mobilyalar ve Çocuk Genç Odası Mobilyaları kategorilerinde binlerce ürün çeşidini inceleme fırsatı bulacak.

İki fuar merkezi arasında ulaşımı kolaylaştırmak için, fuar süresince 11.00 – 16.00 saatleri arasında yarım saatte bir servisler bulunacak olup, ziyaretçiler bulundukları fuar merkezinden diğerine gitmek için bu servis hizmetinden ücretsiz yararlanabilecekler.
Aynı zamanda buradan ücretsiz olarak temin edebilecekleri tek bir davetiye ile her iki fuar merkezine de kolaylıkla giriş yapabilecekler.

25 Ocak 2022’de kapılarını açan fuar, 25-29 Ocak 2022 tarihlerinde 10.00-19.00, 30 Ocak 2022 tarihinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.